Fogmassa Supercolour114
Fogmassa Supercolour114
Det ursprungliga priset var: 211.25 kr.Det nuvarande priset är: 168.75 kr. inkl. moms
Det ursprungliga priset var: 169 kr.Det nuvarande priset är: 135 kr. exkl. moms
Back to products
Fästmassa Mira 3110 Unifix Dammfri
Fästmassa Mira 3110 Unifix Dammfri
Det ursprungliga priset var: 237.50 kr.Det nuvarande priset är: 198.75 kr. inkl. moms
Det ursprungliga priset var: 190 kr.Det nuvarande priset är: 159 kr. exkl. moms

Silikon Mira Supersil 114

Artikelnr: 103027

Silikon Mira Supersil 114 – Högelastisk Silikonfogmassa för Perfekta Rörelsefogar

Silikon Mira Supersil 114 är den ultimata högelastiska silikonfogmassan för alla dina bygg- och renoveringsprojekt. Den är särskilt utformad för att hantera rörelsefogar vid keramiska beläggningar i både torra och våta utrymmen. Dess mångsidighet gör den idealisk för användning på natursten, inklusive marmor, utan att riskera oljeutfällningar eller missfärgning.

Det ursprungliga priset var: 195 kr.Det nuvarande priset är: 168.75 kr. inkl. moms
Det ursprungliga priset var: 156 kr.Det nuvarande priset är: 135 kr. exkl. moms

Beställningsvara!
Denna produkt kräver personlig rådgivning och skräddarsydd prissättning. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med beställningen och ger dig mer information.

Leveransalternativ:

Leveransalternativ

Hämta direkt på vårt lager

,

Skickas inom 1-2 dagar

Behöver du hjälp med installationen?

Vid köp av våra produkter kan vi erbjuda dig 10% rabatt på installation genom våra samarbetspartners över hela landet. Få en säker och problemfri lösning. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta närmaste installatör i ditt område. Kontakta Oss
2

Fördelar med Silikon Mira Supersil 114

Ingen Risk för Oljeutfällningar och Missfärgning

Silikon Mira Supersil 114 är speciellt utformad för att eliminera risken för oljeutfällningar och missfärgning när den används på natursten och marmor. Detta gör den till det perfekta valet för högkvalitativa ytor som kräver noggrant underhåll.

Svamp- och Bakterieavvisande

Denna silikonfogmassa innehåller fungicid, vilket reducerar risken för bakterie- och mögelpåväxt på fogarna. Detta är särskilt viktigt i våta utrymmen där fukt annars skulle kunna leda till hygienproblem.

Neutralhärdande och Tål Konstant Vattenpåverkan

Silikon Mira Supersil 114 är neutralhärdande, vilket innebär att den inte skadar omgivande material som spegelbeläggningar. Den är också designad för att tåla konstant vattenpåverkan, vilket gör den idealisk för användning i våtrum som badrum och duschar.

Många Ljusäkta Färger

För att säkerställa att din installation ser perfekt ut, levereras Silikon Mira Supersil 114 i många ljusäkta färger. Detta gör det enkelt att matcha fogmassan med ditt val av keramiska plattor, marmor eller natursten.

Användningsområden

Silikon Mira Supersil 114 är extremt mångsidig och kan användas på:

  • Väggar och golv
  • Inomhus och utomhus
  • Våtrum som badrum och duschar

Den är särskilt lämplig för:

  • Mosaik och glasmosaik
  • Keramiska plattor med vattenabsorptionsförmåga både under och över 5%
  • Storformatiga plattor
  • Natursten och marmor

Teknisk Information

Klassificering och Produktbeskrivning

Silikon Mira Supersil 114 är en färdigblandad silikonfogmassa som ger en elastisk fog med förmåga att ta upp rörelser upp till 25%. Den är certifierad enligt Emicode, vilket garanterar högsta kvalitet och säkerhet.

Applicering och Utförande

För bästa resultat bör fogmassan appliceras på rena, torra och fettfria ytor. Använd maskeringstejp som skydd vid fogning, och avlägsna tejpen direkt efter applicering. Fogmassan kan appliceras med en hand- eller tryckluftpistol, och ska glättas ordentligt med en fogpinne mättad i såpvatten direkt efter applicering.

Härdning och Temperaturtålighet

Silikon Mira Supersil 114 härdar 1-2 mm per dygn vid 23°C och 50% relativ luftfuktighet. I slutna rum eller vid lägre luftfuktighet kan torktiden förlängas. Efter full härdning kan fogmassan tåla temperaturer från -40°C till 120°C.

Förpackning och Lagring

Produkten levereras i 300 ml plastpatroner och bör förvaras och transporteras torrt och svalt. Kontrollera alltid datumet på patronen för att säkerställa produktens lagerstabilitet.

Försäljning och Tillgänglighet

Mira’s produktprogram, inklusive Silikon Mira Supersil 114, säljs genom byggvaruhandlare och återförsäljare av keramiska plattor över hela landet. Det gör det enkelt för dig att hitta denna högkvalitativa silikonfogmassa oavsett var du befinner dig.

Arbetshygieniska Förhållanden

Silikon Mira Supersil 114 är inte märkningspliktig, men arbetshygieniska förhållningsregler ska alltid beaktas. All övrig information finns i produktens säkerhetsdatablad.

Sammanfattning

Silikon Mira Supersil 114 är den idealiska lösningen för alla typer av rörelsefogar i keramiska beläggningar och natursten. Med dess unika egenskaper, som hög elasticitet, motståndskraft mot svamp och bakterier, samt tålighet mot konstant vattenpåverkan, är den ett pålitligt val för både professionella hantverkare och hemmafixare. Dessutom erbjuder den en estetik med sina ljusäkta färger som kompletterar alla typer av inredningar och exteriörer.

Välj Silikon Mira Supersil 114 för ett hållbart, säkert och estetiskt tilltalande resultat i alla dina fogprojekt.

Vikt 1 kg
Brand

Mira

Leveransalternativ

Hämta direkt på vårt lager

,

Skickas inom 1-2 dagar