Välkommen till ProffsVal Sweden AB

Vi är stolta över att vara en del av Schibler Group, en framstående koncern som inkluderar en rad verksamheter inom byggmaterial och hushållsapparater. Inom ProffsVal Sweden AB strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa lösningar inom belysning, elteknik och en mångfald av byggmaterial. Vår mångsidighet och vårt engagemang för innovation gör oss till ditt förstahandsval när det gäller att förverkliga dina projekt.

lazy

Vi strävar efter att vara en branschledande aktör när det kommer till att tillhandahålla kvalitetsprodukter och experttjänster inom byggmaterial och hushållsapparater. Vår vision är att förse våra kunder med de bästa lösningarna för att skapa funktionella och estetiskt tilltalande utrymmen.

 

Vår Expertis

Vi har en bred kompetens inom flera områden, inklusive:

Belysning: Våra ljusdesignexperter skapar atmosfärer och energieffektiva lösningar för en mängd olika projekt.

Elteknik: Våra kunniga elektriker garanterar säkra och effektiva elinstallationer enligt de senaste standarderna.

Byggmaterial: Vi erbjuder ett omfattande utbud av byggmaterial, inklusive kök, spiralrör, ventilationsmaterial och mycket mer.

Våra Produkter och Tjänster

Vi är stolta över att erbjuda produkter från välkända varumärken, inklusive Kiilto och Electrolux, samt våra egna kvalitetsprodukter under varumärket PrioRör och PrioKitchen. Oavsett om du behöver belysningslösningar, köksrenovering eller byggmaterial för ditt projekt, kan du lita på att vi har rätt produkter och expertis.

Våra Kunder

Vi betjänar en mängd olika kunder, från företag till privatpersoner och offentliga institutioner. Oavsett projektets omfattning eller komplexitet har vi kapacitet och erfarenhet att leverera de bästa resultaten.

trolley14

5000+ Produkter

Vi erbjuder ett brett utbud av byggprodukter för att möta dina unika behov och förväntningar.

support

Stor expertis och kundsupport

Med års erfarenhet inom byggbranschen har vår kunniga personal djup förståelse för byggprodukter och deras tillämpningar.

delivery icon

Snabba Leveranser 

Vi betonar vikten av snabba och pålitliga leveranser för att hålla ditt byggprojekt på rätt spår.

Attraktiva priser

Attraktiva priser

Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter till rimliga priser genom konkurrenskraftiga avtal med leverantörer.

14 dagar öppet köp*

Vi har 14 dagars öppet köp på alla produkter, med undantag för måttbeställda och specialbeställningar.

money back icon

Smidig betalning

Med smidiga betalningsalternativ kan du slutföra transaktioner snabbt och säkert.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att förverkliga dina projekt inom byggmaterial, belysning, elteknik och mer. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och mål. Besök vår webbplats www.proffsval.se för att utforska vårt utbud av produkter och tjänster.

Välkommen till ProffsVal Sweden AB – Din partner inom byggmaterial och mycket mer

ProffsVal Sweden AB.
Datavägen 5, 175 43 Järfälla